UZUNLUK |
GENİŞLİK | YÜKSEKLİK |
4000mm + 2500mm | 1600mm |
2150mm |
|
Minimum | Maximum |
MOTORİN (1 Brülör) | 54 kW (8kg/s) |
107 kW (18kg/s) |
LPG (1 Brülör) | 46 kW[2.5/2.9 Nm³/s] |
116 kW[7.75 Nm³/s] |
Doğalgaz (1 Brülör) |
46 kW[6.5/7.5 Nm³/s] | 116 kW[18.9 Nm³/s] |
Elektrik | 4 kW |
8 kW |
ÜRÜN ADI |
KAPASİTE |
Ay Çekirdeği |
175-225 KG/H |
Fıstık (Tuzlu) |
175-225 KG/H |
Kabuklu Fıstık |
100-150 KG/H |
Fındık |
350-400 KG/H |
Kabuklu Fındık |
150-200 KG/H |
Kabak Çekirdeği |
175-225 KG/H |
Badem |
175-225 KG/H |
Kabuklu Badem |
150-200 KG/H |
Antep Fıstığı |
200-220 KG/H |
İç Antep Fıstığı |
250-280 KG/H |
Kaju |
200-250 KG/H |
– ROZEN KURUYEMİŞ MAKİNALARI kavurma fırınları ÜÇ BANT VE TEK BANT seçenekleri ile sürekli akış halinde ürünün her noktasına aynı sıcak havayı transfer ederek homojen bir kavurma sağlamakta ve eşit kavrulan ürün aynı renkte ve homojen kavrulmuş olup, kuruyemiş soğutma ünitesi vasıtası ile ürün soğumuş bir şekilde fırını terk etmektedir.
– ROZEN KURUYEMİŞ MAKİNALARI fırınlarındaki bant temizliği ve fırın iç temizliklerini, personelin rahat ve kolay temizlik yapabilmesi için her türlü kolaylığa açık halde üretilmektedir.
– ROZEN KURUYEMİŞ MAKİNALARI kavurma fırınları benzer fırınlardan bariz şekilde ayıran özellik, özel yanma odalarındaki sistem sayesinde çok az yakıt veya enerji tüketerek, benzerlerine göre maximum oranda tasarruf ve verimlilik sağlamaktadır.
– ROZEN KURUYEMİŞ MAKİNALARI fırınlarında yanmış atık gazlar kavrulmakta olan ürüne temas etmeksizin tamamen bacadan dışarı atılmakta olup, ürün hijyen bir ortamda kavrularak, lezzetinden hiçbir şey kaybetmemekte, aynı zamanda ürünün raf ömrünü veya saklama süresini uzatmakta aynı zamanda kavrulan ürünün aroması korunmaktadır.
– ROZEN KURUYEMİŞ MAKİNALARI fırınlarına özel ergonomik elektriksel ve dokunmatik panolar tasarlayarak tüm üretim hatlarını tek noktadan kontrol eder, ürün kalitesini yükseltir ve işçilik maliyetlerini düşürmektedir.